Zvěsti po podobě Resident Evilu 8
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zvěsti po podobě Resident Evilu 8

Zvěsti po podobě Resident Evilu 8

Pavel Makal

Pavel Makal

29. 1. 2020 10:32 14
Reklama

Resident Evil 7 oslavil minulý týden už třetí narozeniny a je samozřejmě na místě ptát se, co bude se sérií dál. Remaky starších dílů jsou samozřejmě příjemnou nostalgickou záležitostí (a doufáme, že třetí díl bude stejně vydařený jako loňská dvojka), ale mnohem více nás zajímá, zda budou vývojáři z Capcomu pokračovat ve vizi, kterou nastolil díl z roku 2017.

Přestože oficiální informace zatím neexistují a firma se plně věnuje propagaci remaku Resident Evil 3, o různé drby a spekulace nouze není. Ty aktuální pocházejí z webu Biohazard Declassified a jejich původcem je člověk s přezdívkou Dusk Golem. Ten tvrdí, že regulérní osmý díl je v přípravě od roku 2016, ale zhruba před sedmi měsíci byly práce na něm restartovány.

Web následně obdržel email, v němž se hovoří o několika detailech podoby Resident Evil 8. Samozřejmě je třeba tyto informace brát s velkou rezervou, protože nepocházejí z oficiálních ani ověřených zdrojů. Vyplývá z nich, že si hlavní roli zopakuje protagonista sedmičky Ethan Winters. Hra se údajně nemá jmenovat přímo Resident Evil 8, má mít sofistikovanější název.

Opět se vrátí pohled z vlastních očí, tím ale podobnost se sedmičkou končí a další popis mnohem více připomíná slavný a populární čtvrtý díl. Hra se totiž má odehrávat ve venkovském prostředí a stopy hlavního hrdiny prý povedou k místnímu zámku. Zasazení tak opět zřejmě připadne na Evropu, tentokrát bychom se ale prý měli dočkat sněhu. V roli nepřátel se objeví tradiční zombie, nemáme tedy čekat Molded ze sedmého dílu. Kromě nich se ve hře mají objevit i jakási vlčí stvoření. 

Zásadní zřejmě bude jakýsi ženský přízrak, který nás bude pronásledovat skrz celou hru (patrně hlavní antagonista) a při zásahu zbraní se místo krvácení rozplyne. Navrátit se údajně má i Chris Redfield, takže se patrně dozvíme více o aktuálním stavu korporace Umbrella.

Capcom zatím o dalších krocích série mlčí, a tak si na oficiální odhalení budoucnosti Resident Evilu budeme muset počkat. Dřívější zvěsti hovořily o tom, že bude hra oznámena spolu s odhalením PlayStation 5. Nezbývá tak, než si držet palce. Jaký Resident Evil 8 byste ocenili vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama