V přípravě je další film Mortal Kombat
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V přípravě je další film Mortal Kombat

V přípravě je další film Mortal Kombat

David Plecháček

David Plecháček

29. 1. 2020 10:27
Reklama

S filmy sérií, které známe i my hráči videoher, se roztrhl pytel. Možná se tak stalo už dávno, ale máme pocit, že v posledních měsících se díra čím dál více zvětšuje a společnosti se k videohrám obrací čím dál častěji. Nejnovějším přírůstkem je v tomto směru snímek od Warner Bros., ze série, která se v televizích objevila už v roce 1995. Vrací se Mortal Kombat.

Situace je poněkud komplikovanější. Týmem, který film „vytváří“, je v přípravě ve společnosti Warner Bros. Animation. Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge totiž není hraný film, nýbrž animovaný. Podle portálu The Hollywood Reporter by měl vyjít ještě v první polovině tohoto roku. Evidentně bychom se měli dočkat všech známých postav. Víme, že Johnnymu Cageovi propůjčil hlas neznámý Joel McHale, objeví se ale i další: Goro, Jax Briggs, Kano, Kitana, Liu Kang, Raiden, Sub-Zero nebo samozřejmě samotný Scorpion.

Režisérem je Ethan Spaulding (Batman: Assault on Arkham), scénáře se ujal Jeremy Adams (Supernatural). Svou roli v přípravě zastává i šéf Netherrealm Studios, Ed Boon, byť je jeho role spíše poradenská.

Pokud jste čekali spíše hraný film, který by vás zajímal o poznání víc, ani tak nemusíte odcházet zklamaní. Připomeneme vám totiž, že jeden takový vzniká ve studiích New Line Cinema. Vyjít by měl v březnu příštího roku, natáčení se ujal James Wan (Aquaman), do režisérské sesle zasedl Simon McQuoid, pro nějž půjde o debut. Zde už je obsazení hlavních rolí jasné. Sub-Zera si zahraje Joe Taslim, Jaxe Mehcad Brooks, Kana Josh Lawson, Ludi Lin se představí v roli Liu Kanga, Jessica McNameeová bude ztělesňovat Sonyu Blade zatímco Sisi Stringerová Mileenu, a Hiroyuki Sanada bude představitelem Scorpiona.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama