Spencer láká na novinku od Initiative
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spencer láká na novinku od Initiative

Spencer láká na novinku od Initiative

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

29. 1. 2020 11:38 4
Reklama

V roce 2018 vzniklé “superstudio” pod křídly Microsoftu pilně připravuje svůj první projekt a Phil Spencer je na něj prý náležitě hrdý. Tým Initiative, vedený veteránem Square Enix a vývoje Call of Duty Darrellem Gallagherem, je prý na dobré cestě. Na hře se navíc jako externí autor podílí scénárista a režisér Red Dead Redemption Christian Cantamessa.

„Neuvěřitelně talentované studio, které si před sebe klade výzvu dělat nové věci (a staré věci) novými způsoby,“ chválí přístup Initiative šéf brandu Microsoftu ve svém příspěvku na Twitteru. A dobré zprávy má i šéfdesignér studia Drew Murray, který na twitteru sdílel zážitky z produktivní návštěvy kanceláří Xbox Game Studios, pod jejichž záštitou jinak nezávislý tým operuje.

Článek na webu GameSpot vyzdvihuje i další veterány podílející se na fungování studia, bývalého šéfproducenta God of War Briana Westergaarda, Dana Neuburgera (Crystal Dynamics), Blakea Fischera (veterán vydavatelství Microsoftu), Annie Lohr (Respawn a Snapchat) nebo Lindsey McQueeney (Google a Crystal Dynamics).

Zkušenosti i talent tedy rozhodně jsou na straně Intiative, záhadou však stále zůstává, co za projekt vlastně připravují. Doufejme, že se bližší informace dozvíme v blízké době, například na letošní E3.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama