Španělský PlayStation láká na Crashe v PS+
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Španělský PlayStation láká na Crashe v PS+

Španělský PlayStation láká na Crashe v PS+

David Plecháček

David Plecháček

29. 1. 2020 08:36 3
Reklama

Jak si můžete přečíst v této novince, Microsoft už své karty her pro předplatitele Games with Gold vyložil na stůl. Sony stále ještě vyčkává, pravidelně totiž nabídku v PlayStationu Plus zveřejňuje v půl šesté večer poslední středu v měsíci. Ale také pravidelně dochází k únikům, a hráči rádi spekulují, zda právě tyto hry v nabídce opravdu skončí.

Ani tentokrát zřejmě Killzone: Shadow Fall v nabídce nebude. Vtípky stranou, stejně o něj po letech už nikdo netouží. Místo toho by v seznamu neměla chybět novější hra, kterou vydal Activision před necelými třemi lety. Podle španělského oficiálního PlayStation kanálu na YouTube PlayStation Espaňa se dnes v 17:30 dočkáme remasterované kolekce Crash Bandicoot.

Ačkoliv se v komunitní záložce přímo název hry neobjevil, objevila se tam následující zpráva: „V 17:30 oznámíme únorové PS Plus hry pro únor. Uhodnete, o které se jedná? Nápověda: Jedna z nich je dobře známá série.“ Kdyby pod příspěvkem nebyl obrázek Crashe, zřejmě by se mohlo jednat o cokoliv jiného, takto svět samozřejmě soudí, že se dočkáme N. Sane trilogie od Vicarious Visions.

Vtipné bude, až se dozvíme, že obrázek nás měl spíše zmást. Každopádně, výsledek se dozvíme dnes ve večerních hodinách. Potěšila by vás hra, která vyšla v červnu 2017 na PS4 a o rok později na Xboxu One, Switchi a PC, nebo byste spíš doufali v něco jiného?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama