MS odhalil únorové Games with Gold
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MS odhalil únorové Games with Gold

MS odhalil únorové Games with Gold

David Plecháček

David Plecháček

29. 1. 2020 08:02
Reklama

Blíží se konec měsíce, a to je čas, kdy oba výrobci konzolí zveřejňují, co čeká za hry předplatitele služeb Xbox Games with Gold a PlayStation Plus. Zatímco fanoušci modré budou mít jasno tradičně až dnes večer okolo půl šesté, Microsoft odhalil nabídku už teď.

Jako tradičně jsou v nabídce dvě hry pro Xbox One a pak dvě hry ze zpětné kompatibility. Těmi novějšími tituly jsou závody TT Isle of Man, adaptace legendárních závodů kolem ostrovu Man od vývojářů ze studia Kylotonn, které pravidelně vydává sérii WRC, a Call of Cthulhu, další z her, které čerpají od spisovatele H.P. Lovecrafta, i když ani tentokrát se studiu Cyanide nepodařilo vymanit ze spárů šedého průměru. TT Isle of Man bude k dispozici od 1. do 29. února, druhá jmenovaná hra bude poté k dispozici od 16. února do 15. března.

Ze zpětné kompatibility Microsoft tahá hru z Xboxu 360 a jednu z původního Xboxu. Tou mladší je Fable Heroes. Od 1. do 15. února si můžete vyzvednout beat 'em up vytvořené veterány z Lionhead, nicméně u kritiků hra sbírala spíše smíšená hodnocení. Pokud chcete něco lepšího, musíte sáhnout do roku 2004. Právě tehdy se začala psát sága her z univerza Hvězdných válek, které nesou označení Battlefront. Vůbec první hra tohoto jména bude k dispozici od 16. do 29. února.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama