Crash v PS Plus není. Co je v nabídce?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Crash v PS Plus není. Co je v nabídce?

Crash v PS Plus není. Co je v nabídce?

David Plecháček

David Plecháček

29. 1. 2020 15:43 1
Reklama

Crash? Tak na toho zapomeňte. Pravdou ale je, že se únorové PlayStation Plus nesou ve znamení známých sérií, to ne že ne, z nichž jedna prošla před lety omlazovací kúrou. Druhý měsíc po sobě si tak předplatitelé PS+ mohou aktivovat celou remasterovanou trilogii, která se co do věhlasu může rovnat i stále ještě nabízenému Uncharted.

BioShock: The Collection je bezesporu kvalitní nadílkou. Ať už zamíříte do prvního nebo druhého dílu pod vodu, nebo v rámci třetího dílu nad ní, můžete si jen za cenu předplatného projít sérii, na kterou někteří nedají dopustit. Navíc se opakovaně mluví o pokračování, a tak si můžete dohnat případné resty.

Ani druhá hra co do věhlasu nezaostává, ba právě naopak. The Sims 4 rozhodně není pro každého, ale pokud si chcete vychovat vlastní simíky a odmítáte za hru utratit byť jedinou korunu, díky únorovému PlayStation Plus máte šanci. A utrácet pak můžete případně za všechna pekelně drahá rozšíření. The Sims navíc v únoru slaví dvacáté výročí, a tak se k oslavě můžete připojit i vy.

Abyste si zahráli poslední hru, budete muset mít headset podporující virtuální realitu – na PlayStationu tedy logicky PlayStation VR. Pak si můžete aktivovat Firewall Zero Hour, multiplayerovou střílečku, kde se na každé straně postaví čtveřice hráčů. Svým pojetím hra nejvíce připomíná Rainbow Six Siege. Hra navíc 4. února vstupuje do nové sezona Operation: Black Dawn, jejíž součástí bude třeba i nová mapa Oil Rig.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama