Remaster Pataponu 2 vyjde již za dva dny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remaster Pataponu 2 vyjde již za dva dny

Remaster Pataponu 2 vyjde již za dva dny

David Plecháček

David Plecháček

28. 1. 2020 07:33 2
Reklama

Sony z čistajasna oznámilo remaster druhého Pataponu. Původní Patapon vyšel v roce 2007 na PSP, před dvěma a půl lety, v srpnu 2017, však zamířil v remasterované podobě i na PlayStation 4. Identický je i příběh druhého dílu. I ten vyšel nejprve na handhaldu od Sony, a i ten po letech vyjde na dosluhující generaci.

Patapon je rytmicko-strategická hra. V ní se postavíte do pomyslného čela krvežíznivého národa pataponů, který ale nemůžete ovládat přímo, ale jen prostřednictvím hudebního nástroje. Celá hratelnost se skrývá už v názvu, neboť pata je japonským výrazem pro „pochod“, zatímco „pon“ je označení po rytmické bubnování. Jak budete bubnovat, tak budou pataponi bojovat.

Remaster druhého dílu přišel sám a z nenadání. To oznámení remasteru prvního dílu proběhlo v úplně jiném duchu – tenkrát jej Sony přibalilo ke hrám Locoroco a PaRappa the Rapper. Nic takového se teď nekoná. Hra ale namísto toho vyjde jen za několik málo dní, dostupná bude už 30. ledna. Posledním dílem v sérii byl třetí díl, jestli v budoucnu dojde i na něj, nevíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama