Nový hrdina Apexu byl zabit, kdo ho nahradí?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový hrdina Apexu byl zabit, kdo ho nahradí?

Nový hrdina Apexu byl zabit, kdo ho nahradí?

David Plecháček

David Plecháček

28. 1. 2020 16:02 1
Reklama

Ti největší hráči na poli battle royale her evidentně rozpoutali souboj kreativity. Fortnite lákal na novou kapitolu své hry tím, že jej Epic nechal vcucnout do černé díry a nechal hru několik hodin nedostupnou. To Respawn do Apexu představil na začátku čtvrté sezony nového hrdinu... kterého o několik dní později nechal zavraždit. To tu vskutku ještě nebylo.

Nováček Forge, zápasník MMA, si v Apexu nakonec zřejmě zahraje jen epizodní roli. Sice to vypadalo, že nový hrdina opravdu bude bojovat především na krátkou vzdálenost a využije svých silných paží, v posledním videu ze série Stories from the Outlands – Up Close and Personal - avšak zahyne. Tím se na scénu dostává hrdina, o němž se týdny spekulovalo: Revenant.

Ukazuje se, že Revenant je místní nájemný zabiják, který svou oběť dostihne před televizními kamerami. Ačkoliv se Respawn k situaci nijak nevyjádřil, zdá se, že Forge nikdy přírůstkem mezi hrdiny nebyl a jednalo se o dobře vymyšlený marketingový tah. Jeho ikona je na oficiálních stránkách zašedlá, a stojí u ní: Nikdy neporažen (až na jednu výjimku). Někteří ale soudí, že se do hry podívají oba dva, jak on, James "Forge" McCormick, tak Revenant. Možností je několik, třeba se Forge vrátí jako robot, kterého sestrojí jeho spoznor, Hammond Robotics. Času na objasnění má Respawn dost, čtvrtá sezona začíná až příští úterý.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama