Metro: Exodus se v únoru vydá do Ameriky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Metro: Exodus se v únoru vydá do Ameriky

Metro: Exodus se v únoru vydá do Ameriky

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

27. 1. 2020 14:55 2
Reklama

Příběh atmosferické hororové střílečky Metro: Exodus ještě není u konce. Druhé rozšiřující DLC s názvem Sam’s Story pravděpodobně uzavře životní cyklus titulu, poprvé ale opustí hranice Ruska. Hlavní hrdina, američan Sam, má totiž za cíl dostat se zpět za rodinou do své vlasti. A to už 11. února.

Podobně jako ve zlomku elitních vojáků původních tunelů metra se v mariňákovi Samovi po zjištění pravdy o světě Metro probudila naděje na lepší zítřky. Z Vladivostoku se vydává na cestu do Spojených států a je nasnadě, že nebude ani bezpečná, ani jednoduchá. Sam’s Story chce být sandboxově survival rozšířením, můžeme se tedy zřejmě těšit na hratelnost ve stylu otevřených úrovní původní hry, tentokrát především v zmíněné oblasti Vladivosotku. Také pravděpodobně konečně uvidíme, jakým způsobem jaderná válka změnila zámoří.

Ukrajinští 4A Games navazují na předchozí rozšíření The Two Colonels z loňského léta, soudě dle dvoudílného season passu a prozaického sloganu “The Journey Ends” (cesta končí) ale další rozšíření následovat nebude. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama