GTA 6 vyjde údajně nejdřív na Vánoce 2021
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GTA 6 vyjde údajně nejdřív na Vánoce 2021

GTA 6 vyjde údajně nejdřív na Vánoce 2021

David Plecháček

David Plecháček

27. 1. 2020 16:00 1
Reklama

Jelikož už Death Stranding vyšlo, jen jedna jediná hra zůstala osamocená co se týče spekulací, kdy vyjde. Oproti titulu od Hidea Kodžimy je ale v tomto směru mnohem větším vytrvalcem. Se vzrůstající intenzitou je tomu už sedm let, kdy se svět poprvé zeptal, kdy Rockstar vydá další Grand Theft Auto. Ani když otázku mnohem zjednodušíme – jestli to bude spíše dříve, či později – tak na ní není snadné odpovědět. Bývalý zaměstnanec Rockstaru ale má v tomto směru jasno.

Darion Lowenstein nás nijak nepřiblíží odpovědi na otázku, jestli bude ve hře jedna hratelná postava, nebo jich bude víc, nebo jestli se podíváme do Vice City, nebo do některých jiných měst. A neodpoví ani na otázku, kdy hra vyjde, neboť v Rockstaru už nepůsobí. Dobře ale zná tamní poměry, a tak se naposledy rozpovídal o tom, jaký je jeho názor. A spíše se přiklání k druhé možnosti, tedy že hra vyjde spíše později, než svět očekává.

Lowenstein svou tezi vyslovil v kancelářích analytické společnosti Jeffries. Ta v tiskové zprávě tvrdí, že „Darion potvrdil, že bratři Houserovi vkládají všechno své úsilí do kvality hry, namísto toho, aby splnili nějaké deadliny“. Podle „nejlepšího možného scénáře se hry dočkáme na Vánoce 2021“. Spíše ale později, tak či tak, v dohledné době bychom neměli čekat ani oznámení, ani žádný trailer. To je ale v přímém protikladu vůči tomu, o čem svět v posledních týdnech spekuloval.

Relativně nedávno se objevily spekulace, že by Rockstar mohl novinku odhalit už příští měsíc. To se ale údajně pravděpodobně nestane a hráči si tak budou muset počkat o něco déle. Jestli je rok 2021 tři roky po vydání Red Dead Redemptionu 2 dlouhá nebo krátká doba necháme na vás, ale jisté je, že ať už to lidem v Rockstaru bude trvat jak dlouho chce, nové GTA VI se opět stane veleúspěšným fenoménem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama