Film  Uncharted byl opět odložen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Film Uncharted byl opět odložen

Film Uncharted byl opět odložen

Martin Synek

Martin Synek

27. 1. 2020 10:00 4
Reklama

Prokletý filmový projekt Uncharted, který měl původně spatřit plátna kin již letos v prosinci, byl opět odsunut. Tento filmový projekt filmových studií Sony je ve vývoji již více než jedenáct let. Ano přátelé, jedenáct. Aktuálně to dopadlo tak, že pokud se nějaké premiéry dočkáme, bude to nejdříve 5. března roku 2021.

Není to tak dávno, co projekt Uncharted ztratil i svého šestého režiséra, kterým byl Travis Knight, jenž měl na svědomí naposled filmové zpracování transformeří sólovky Bumblebee. Šlo prý o odchod kvůli aktuálnímu vytížení hlavního protagonisty Toma Hollanda, který má nyní plné práce s natáčením Spider-manových dobrodružství pro Marvel Studios i Sony.

Aktuálně zeje režisérské křeslo prázdnotou, ale proslýchá se, že by se jej měl ujmout Ruben Fleischer, který natočil například Zombieland či Venoma. Nový režisér by se měl porvat se scénářem, který se točí okolo mladého Nata Drakea (Holland) a jeho věrného mentora Sullyho (údajně Mark Wahlberg). Události snímku by se neměly dotýkat žádné hry ze série a příběh bude samostatným a originálním dílem.

Bude zajímavé projekt sledovat i nadále. Všichni fanoušci jsou totiž zvědaví, zdali nový režisér již konečně projekt dokončí, anebo se filmový Uncharted ztratí v propadlišti dějin. Co myslíte, jakpak tohle celé dopadne? Napište nám do komentářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama