Dorazí Control v únoru do Game Passu?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dorazí Control v únoru do Game Passu?

Dorazí Control v únoru do Game Passu?

Pavel Makal

Pavel Makal

27. 1. 2020 12:31
Reklama

Poslední herní počin od studia Remedy, third-person akce Control, byl jedním z nejčastěji skloňovaných titulů v naší anketě INVAZE 2019. Vydařená střílečka sice kriticky velmi uspěla, cestu k hráčům si ale hledá poněkud obtížněji, než by se na její kvality slušelo. 

Možná si vybavíte, že loni na konci roku se kolem Control objevil drobný zmatek, zapříčiněný výrokem hlavy Xboxu Phila Spencera. Ten ve streamu na platformě Mixer prohlásil, že Control přibyde do nabídky služby Xbox Game Pass. Tuto zprávu posléze dementoval jak tým, který má Game Pass na starost, tak i vydavatelsví 505 Games, pod jehož křídla Control spadá.

Nyní se však spekulace kolem Control v Game Passu opět rozvířily. Může za to tweet oficiálního účtu Xbox Game Pass, jenž upozorňuje, že únorová nabídka bude stát za to. Přitom je jedno slovo z tohoto tweetu uvedeno opakovaně v rozličných fontech. Právě Control s fonty v rámci svého designu hodně pracuje, v komentářích je tedy očekávanou hrou číslo jedna.

Samozřejmě zatím můžeme jenom spekulovat, otázkou však je, jak moc podobné náznaky, jako je Spencerova předvánoční chyba, ovlivňují prodeje a tedy i úspěch finského titulu. Pokud do Game Passu skutečně dorazí, rozhodně doporučujeme jej vyzkoušet!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama