Beta AoE3: DE již v únoru, další za měsíc
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta AoE3: DE již v únoru, další za měsíc

Beta AoE3: DE již v únoru, další za měsíc

David Plecháček

David Plecháček

27. 1. 2020 11:47 1
Reklama

Sice bychom rádi viděli Age of Empires 4, ale zavděk musí vzít alespoň tím, že Microsoft finišuje se svými remastery předchozích dílů. Zbývá jen ten dosud poslední, třetí. I jeho vydání proběhne v dohledné budoucnosti, Microsoft už teď zve na uzavřenou betaverzi.

I Age of Empires 3 ponese označení Definitive Edition. Jeho součástí bude samozřejmě multiplayer, který potřebuje nejvíce testování. Právě proto, registrujete-li se a upravíte nastavení v programu Insiders, se můžete únorového testu zúčastnit i vy. Microsoft prvně vybere jen malou část hráčů, mnohem větší testování se pak čeká o měsíc později, v březnu.

Jestliže máte zájem i o první test, musíte se přihlásit do zítřejšího dne. Učinit tak můžete zde. Pokud zájem nemáte, můžete hrát předchozí dva díly. Definitivní edice druhého dílu vyšla v listopadu, a je dostupná skrze Steam a Microsoft Store. Pro předplatitele Xbox Game Pass je hra v nabídce v rámci předplatného.

Jak už několik let víme, Microsoft chystá i regulérní nový díl. Kdy ale vyjde Age of Empires 4 není zřejmé, neznáme ani orientační datum, na které by Microsoft cílil. Naposledy jsme o hře slyšeli v polovině listopadu, v době vydání remasterovaného druhého dílu. Gameplay ukázka toho ale příliš nepředvedla, natožpak aby naznačila, jak práce pokračují.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama