Batman: AK dostává kostým zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Batman: AK dostává kostým zdarma

Batman: AK dostává kostým zdarma

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

27. 1. 2020 09:55 6
Reklama

Je možná trochu neobvyklé stále pečovat o téměř pět let starou hru, britští Rocksteady Studios ale na své tituly jen tak nezanevřou. Tentokrát jde o zatím poslední výtvor Batman: Arkham Knight z roku 2015, který konečně uvolňuje dříve exkluzivní kostým Earth-2 Dark Knight všem hráčům na platformě PlayStation 4.

Dosud byl totiž skin exkluzivní hráčům v Severní Americe skrze různé speciální, limitované nabídky. Později se dostal i do Evropy skrze speciální kompilát Batman: Arkham Collection. Kruh se (téměř) uzavírá 28. ledna, kdy se červenočerný kostým podívá na PlayStation Store a bezplatně zpřístupní všem majitelům hry na konzolích PlayStation.

Samozřejmě hned vyvstává otázka, zda nový zájem tvůrců o hru nějak nepředpovídá příchod očekávaného (a teasovaného) pokračování, Rocksteady Studios ale zatím mlčí. Už dříve se spekulovalo, že bude proklamovaný nový titul odhalen na loňských cenách TGA, Rocksteady navíc hráče vnadili náznaky na sociálních sítích. Spekulace se ale nepotvrdily a fanoušci tak musí čekat dál.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama