25. února vyjde nové rozšíření pro Ark
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 25. února vyjde nové rozšíření pro Ark

25. února vyjde nové rozšíření pro Ark

David Plecháček

David Plecháček

27. 1. 2020 13:24 2
Reklama

Mezi herními stálicemi nalezneme ty nejznámější hry – jmenovitě třeba Fortnite nebo Minecraft – ale už dlouhou dobu má své věrné fanoušky survival Ark: Survival Evolved. Neplní sice titulní stránky médií dennodenně, ale studio Wildcard dokázalo vytvořit tichou vodu, která mele své břehy pomalu, zato zatím se železnou jistotou. Zintenzivnit proud se nyní pokusí vývojáři s rozšířením Genesis.

Pokud sledujete vývoj hry delší dobu, Genesis pro vás není novinkou. O novém season passu se začalo hovořit v polovině loňského roku. Už tehdy bylo zřejmé, že hru obohatí dvě velká rozšíření, jejichž obsahem mají být nová prostředí, nové úkoly, možnosti, výbava a samozřejmě nabídne zase trochu pestrosti co se týče fauny a flory. Tolik ke krátké rekapitulaci. Dlouhou dobu se ale nevědělo, kdy se první část nového season passu objeví, teď už ale víme, že se tak stane takřka přesně za měsíc.

První část balíčku totiž vyjde 25. února souběžně na všech dostupných platformách, čili jak na PC, tak konzolích PS4 a Xbox One. Jeho součástí bude zřejmě i měsíční biom, na nějž vývojáři před několika týdny lákali. Kdy vyjde druhá část, zůstává nejasné, vývojáři se omezují jen na orientační označení „zima 2020“. Genesis Season Pass hráče vyjde na 30 eur.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama