Ve vývoji jsou dva Silent Hilly, RE8 zrušen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ve vývoji jsou dva Silent Hilly, RE8 zrušen

Ve vývoji jsou dva Silent Hilly, RE8 zrušen

David Plecháček

David Plecháček

24. 1. 2020 14:29 14
Reklama

Protože je pátek a kola herního průmyslu se otáčí relativně pomalu, máme čas se po nějaké době podívat na další zvěst, která se v uplynulých dnech vyrojila na internetu. Tentokrát se zvěsti týkají společnosti Konami. Ta by měla v následujících letech přijít s několika Silent Hilly. Samozřejmě se nabízí otázka, nakolik jde o možnost, a nakolik o přání, které je otcem myšlenky.

Víme, že se většina hráčů přikloní k druhé možnosti, možná bychom ale neměli dělat takto unáhlené soudy. S tvrzením totiž přišel člověk, který si říká AestheticGamer. Na přesné znění jeho zprávy se můžete podívat níže, ve zkratce ale hovoří o tom, že Konami vyvíjí dvě hry, z nichž jedna by měla být v podstatě rebootem, zatímco ta druhá epizodickou hrou po vzoru Telltale, případně hratelností jako Until Dawn.

Že má AestheticGamer k japonským vývojářům blízko, dokládají další informace, které tvrdil před několika měsíci. Tenkrát pro změnu hovořil o situaci v Capcomu. Například loni v létě tvrdil, že Project Resistance může být multiplayerovým režimem remaku Resident Evilu 3, což se posléze o půl roku skutečně potvrdilo. Podobných pravdivých zpráv bychom v repertoáru tohoto člověka našli více.

A když už dokládáme spolehlivost zdroje právě na sérii Resident Evil, i o ní se v posledních dnech zmiňoval. Jistě, Capcom si zachovává momentum série, po skvělém Resident Evil 7 přišel s neméně kvalitním remakem druhého dílu a zopakovat svůj úspěch hodlá i s remakem RE3. Ale od roku 2016 se údajně pracovalo na Resident Evil 8. Podle všeho je však projekt u ledu, loni jej vývojáři zrušili a od té doby se pracuje na novém.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama