Sledujte první záběry z MLB The Show 20
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte první záběry z MLB The Show 20

Sledujte první záběry z MLB The Show 20

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

23. 1. 2020 07:00
Reklama

Nová sezóna zámořské soutěže MLB se kvapem blíží, k nejelitnějšímu baseballu na světě ale neodmyslitelně patří i jeho videoherní zpracování. Letošní ročník MLB The Show 20 opět slibuje vylepšení herních systémů i samotné hratelnosti, zatím byl ale poměrně tajemný. První podrobnější pohled nabízí až nyní gameplay trailer.

Baseballem v současnosti hýbe obrovský skandál tzv. sign stealingu, toho se ale doufejme ve virtuálním světě nedočkáme. Z účelově efektních záběrů samozřejmě příliš hratelnostních změn vydedukovat nejde, opět však autoři ze San Diega zapracovali na animacích a hře v poli. Dění na hřišti je o něco živější, hráči nadšeně trsají v dugoutu, Road to the Show se zřejmě dočká přepracované hráčské identity a novinkou v rámci režimu bude propracovanější systém vztahů mezi hráči přímo během zápasů. Graficky hra svůj rodokmen nezapře, o něco povedenější se však zdá být travnatý povrch po kterém bude radost doklouzávat k odpalům. Do opomíjeného režimu Franchise zřejmě konečně přibyde možnost změnit logo, název klubu a především jej přestěhovat.

Hrdinou přebalu je tentokrát spojka Chicaga Cubs Javier Báez. Nabídka režimů by se měla rozrůst o nový Showdown, bližší informace k němu ale zatím nemáme. S dalšími informacemi se musíme obrátit na příští týden, kdy je naplánovaný stream autorů na Twitchi.

Hra samotná vychází 17. března na PlayStation 4. Naposledy. Od příštího ročníku totiž rozšíří pole působnosti na jiné platformy, potvrzený je zatím Xbox.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama