Podívejte se na Nioh 2 story trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podívejte se na Nioh 2 story trailer

Podívejte se na Nioh 2 story trailer

Radek Raudenský

Radek Raudenský

23. 1. 2020 15:46
Reklama

Po včerejším nalákání dnes Sony vydalo nový trailer pro Nioh 2, který se tentokrát zaměřuje na příběh. Nioh 2 je zasazeno před události prvního dílu, tudíž potkáme nové postavy či uvidíme počátky demon huntera. Samotné Sony na příběh láká.

„Japonsko, Warring States. Je rok 1555. Nekončící válka transformovala národ na zemi chaosu zamořenou démonickými yokai, zlými dušemi, které se živí svými obětmi. Právě v tomto nelítostném chaosu potkáváme našeho protagonistu, toulajícího se žoldáka, který loví yokaie v Mino Province. Tento demon hunter ale skrývá hrozné tajemství: je to míšenec, sirotek jak člověka, tak yokaie. Jelikož nemůže mezi lidstvem najít své místo, vydává se demon hunter na cestu sám.“

Sony také prozradilo, jaké jsou plány s post-launch obsahem. Vývojáři chystají jak DLC, tak season pass. Prozatím jsou naplánovány 3 DLC, každé z nich se zaměří na jinou příběhovou linku, a ke hře přidají několik hodin gameplaye. Stejně jako u prvního dílu, DLC přinesou i nové postavy, zbraně a schopnosti. Všechny DLC budou k dispozici v rámci season passu, ten je zase možné získat v digitální Deluxe edici. Pro Special edici je k tomu všemu přichystán steelbook a „The Art of Nioh 2“. Více informací, stejně jako celé nalákání na příběh, naleznete na blogu PlayStationu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama