Netflix vedle seriálu vytvoří i film Zaklínač
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Netflix vedle seriálu vytvoří i film Zaklínač

Netflix vedle seriálu vytvoří i film Zaklínač

David Plecháček

David Plecháček

23. 1. 2020 08:56
Reklama

Čísla počtu diváků první sezóny seriálového Zaklínače mohou být díky užité metrice zavádějící, úspěch je ale i tak nepopiratelný. Henry Cavill už pilně trénuje na natáčení druhé řady a diváci budou muset čekat dalších 11 měsíců, než se k němu opět na Netflixu vrátí. Nebo ne? Zdá se, že populární streamovací služba hodlá vytěžit zájem na maximum, a tak chystá nový snímek.

O novém příběhu s Geraltem z Rivie se několik dní spekulovalo, teď ale dostává reálnější kontury. Předně, nejedná se o hraný snímek, nýbrž o animovaný film. I tak na něm bude pracovat Lauren Hissrichová, která stojí za scénářem i k seriálu, který měl premiéru v prosinci, stejně tak Beau DeMayo, který též patří k produkčnímu týmu. Snímek se bude jmenovat The Witcher: Nightmare of the Wolf, přičemž bude sledovat novou, blíže nespecifikovanou hrozbu pro celý zdejší kontinent. Informace potvrdil jeden z oficiální účtů Netflixu na Twitteru.

Za vizuální stránkou bude stát Studio Mir, tým, který vytvořil například Legend of Korra, animovaný seriál stanice Nickelodeon. Kdy se dočkáme výsledného produktu, zda to bude ještě letos nebo až po druhé sezoně úspěšného seriálu, zatím není jasné. Netflix by měl veškeré detaily představit v budoucnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama