MK Kollection stále vzniká? Podle PEGI ano
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MK Kollection stále vzniká? Podle PEGI ano

MK Kollection stále vzniká? Podle PEGI ano

David Plecháček

David Plecháček

23. 1. 2020 06:25 1
Reklama

Svět videoher bývá často velice nevyzpytatelný. Ještě v dubnu jsme měli za to, že kolekce remasterovaných her Mortal Kombat nevzniká. Sice se na projektu pracovalo, údajně byl vývoj v gesci studia Blind Squirrel, ale nakonec z něj sešlo. Chcete-li si připomenout podrobnosti, můžete tak učinit zde. Ale vlastně ani není příliš potřeba, protože ta část zprávy o tom, že hra nevzniká, možná už neplatí.

Pro úplnost řekneme, že kolekce měla obsahovat remasterované první tři hry, a měla klást důraz na online. Říkáme to proto, aby vás nepřekvapil název, který registroval regulátor ratingu PEGI – Mortal Kombat Kollection Online. Podle magazínu Gematsu došlo k zápisu a hodnocení hry pro PC, PS4, Xbox One i Nintendo Switch.

Jestliže titul stále vyvíjí Blind Squirrel Games, není úplně zřejmé. Tento tým k tomu ale má všechny předpoklady, neboť v jeho portfoliu se nachází i jiné remastery a kolekce, jmenovat můžeme třídílnou sbírku Bioshock: The Collection, případně ultimátní verzi Borderlands: Game of the Year Edition pro aktuální generaci konzolí, na níž hra chyběla, a samozřejmě pro PC.

MK Kollection stále vzniká? Podle PEGI ano
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama