Kodžima by rád dělal několik menších her
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kodžima by rád dělal několik menších her

Kodžima by rád dělal několik menších her

Radek Raudenský

Radek Raudenský

23. 1. 2020 16:12 1
Reklama

Nové vydání časopisu Famitsu se z velké části věnuje Kojima Productions, které slaví 4. výročí od založení. Kromě velkého popisu se redaktoři pobavili i s Hideo Kodžimou a Jódži Šinkawou, kteří se společně pobavili nejen o vývoji Death Stranding, ale i o možnostech v budoucnu.

Souhrn rozhovoru pak přinesl web DualShockers. Jak Kodžima, tak Šinkawa by společně chtěli dělat mangu. Šinkawa prý dělá rád věci přímo, a rád se jich dotýká. Dále se rozhovor dostal ke zbraním v Death Stranding, přičemž dle Kodžimy jich je málo „mecha“. V budoucnu by tak Kodžima rád udělat nějaký projekt s mecha designem od Šinkawi. Prý by se mohlo jednat o anime.

I přes to, že mnoho hráčů bere Death Stranding jako divnou hru, dle Kodžimi i Šinkawi jde o podobnou věc, jakou dělali v minulosti. Prý by v budoucnu chtěli udělat ještě divnější hry. Kodžima potvrdil, že studio Kojima Productions plánuje pracovat na několika herních projektech, z nichž jeden bude velká hra. Kodžima by ale rád vyvíjel i menší, třeba epizodické, nebo pouze digitální hry. Opět zopakoval, že hry se budou měnit a vyvíjet. I přes to, že Death Stranding je Kodžimovi pochvalován nejvíce, stejně jako MGS či Boktai získal různorodé recenze, tudíž je zde stále spousta místa pro zlepšení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama