Detective Pikachu jako Max Payne je skvělý
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Detective Pikachu jako Max Payne je skvělý

Detective Pikachu jako Max Payne je skvělý

David Plecháček

David Plecháček

23. 1. 2020 07:35 1
Reklama

Pikachu je symbol Pokémonů, a tak není divu, že si jej berou tvůrci nejčastěji na paškál. Od nerozlučného kamaráda Ashe Ketchuma, který odmítá čekat v pokéballu, se ale dostal i do několika dalších rolí, třeba do role detektiva, ať už hovoříme o hře na 3DS a chystaném pokračování pro Switch, nebo stejnojmenném filmu. Někteří si ho ale dokáží představit i v mnohem temnější roli.

Youtubový kanál 64 Bits se rozhodl vytvořit příběh Detective Pikachu tak trochu po svém. Mnohem temnější, noirovější. Ve videu Detective Pikachu Noir se ze žlutého tvora stane variace na Maxe Payna. Nejenže autoři používají stejné postupy jako Remedy v případě prvních dvou dílů, ale také používají stejnou hudbu i další prvky, které se k videu s pokémony až překvapivě dobře hodí.

Ačkoliv by se nám podobný přístup k příběhu líbil, samozřejmě jde jen o utopii. Hra i loňský film jsou mnohem odlehčenější, a obě pokračování – jak herní, tak filmové – se ponesou v tom samém duchu, stejně jako další hry z tohoto univerza. Tím spíše si myslíme, že by vás následující video nemělo minout.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama