Xbox Series X na prvních fotografiích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Xbox Series X na prvních fotografiích

Xbox Series X na prvních fotografiích

David Plecháček

David Plecháček

22. 1. 2020 09:37 5
Reklama

Xbox Series X jsme prozatím viděli jen díky traileru. V celé své kráse se nám ale ještě neukázal. Ačkoliv se samozřejmě nebude od ukázky žádným způsobem lišit, rozhodně se na první fotografie těšíme. Neoficiálně už ale kolují internetem. První dva snímky se totiž objevily na twitterovém účtu Doug_DragoX.

Jako v případě jakéhokoliv jiného úniku, ani tentokrát nečekejte, že by byla celá kompozice XSX nějak pečlivě připravena, aby na scéně konzole zazářila. Právě naopak. Snímky ukazují jenom přední a zadní část konzole, včetně všech portů a dalších náležitostí.

Právě proto je zajímavější zadní část. Ve předu toho totiž k vidění moc není, jak víme, nachází se zde jen mechanika, USB port, klasické Xbox tlačítko a to je prakticky vše. Na zádi se nachází další dva USB porty, jedno HDMI, konektory pro napájecí kabel a internet a několik dalších vstupů, které naleznou své využití jen vzácně.

To ale není to, proč je tato fotka zajímavá. Podíváte-li se konkrétně, na snímku naleznete i sériové číslo. Dle něj by měl být Microsoft schopný zjistit, komu Xbox Series X patří. To, že jsou fotografie autentické, dokazuje i to, že sériové číslo lze evidentně registrovat k Microsoft účtu. Zvědavci tak již pro potřeby testu učinili, byť na Twitteru tvrdí, že jej vzápětí odebrali – to aby se ubránili případnému smazání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama