Daybreak Games se rozděluje na 3 studia
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Daybreak Games se rozděluje na 3 studia

Daybreak Games se rozděluje na 3 studia

Radek Raudenský

Radek Raudenský

22. 1. 2020 10:00
Reklama

Jednou z obětí fenoménu battle royale je i Daybreak Games. H1Z1 sice s tímto fenoménem začalo, PUBG a následně Fortnite jej ale převálcovalo. Lépe na tom není ani PlanetSide, stále se tak daří pouze EverQuest. Aby se Daybreak mohl na vývoj jednotlivých franšíz lépe soustředit, rozděluje se na tři samostatná studia.

Těmi jsou Dimensional Ink Games, Darkpaw Games a Rogue Planet Games. Tato strategie prý dovolí každému studiu si vytvořit vlastní identitu, nabrat nové talenty a zároveň pracovat na stálých i nových hrách v rámci větší autonomie. Vedoucí jednotlivých her se tak nově stávají řediteli jednotlivých studií.

Dimensional Ink Games povede Jack Emmert, přičemž se studio soustředí na vývoj DC Universe Online a zároveň započnou práce na nové MMO hře. Darkpaw Games pod vedením Hollyho Longdale bude společně s podporou EverQuestu pracovat na „nové inovaci do franšízy“. Rogue Planet Games se soustředí na PlanetSide, studio pak má na starosti Andy Sites. Snad tato strategie Daybreaku skutečně pomůže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama