Blackbird tvoří hru s Focus Home
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blackbird tvoří hru s Focus Home

Blackbird tvoří hru s Focus Home

Radek Raudenský

Radek Raudenský

22. 1. 2020 13:23
Reklama

Focus Home Interactive, které stojí za vydáním World War Z, Greedfall či A Plague Tale: Innocence, oznámilo nové spojenectví, tentokrát se studiem Blackbird Interactive, které v současné chvíli pracuje na Homeworld 3. To má vyjít v roce 2022, pokud se ale soustředí i na vývoj hry společně s Focus Home, možná se ho dočkáme ještě později.

„Focus Home Interactive oznamuje partnerství s Blackbird Interactive, tvůrci Homeworld: Deserts of Kharak či nadcházející Homeworld 3, na novém projektu. Ten bude zasazen do originální IP, a kombinuje naší lásku k inovaci či novým zkušenostem společně s hlubokými znalostmi a potěšení ze sci-fi studia Blackbird. Nacházející hra zcela jistě potěší naše fanoušky, jakmile jí odhalíme příští měsíc na PAX East.“

Rob Cunningham, ředitel a zakladatel Blackbird Interactive, se ke spojenectví vyjádřil takto. „Jsme skutečně nadšení z toho, že můžete pracovat s týmem Focusu. Od první schůzky bylo jasné, že nám pomohou přinést naší inovační hru k širšímu publiku. Focus sdílí naší vizi tvorby originální a kvalitní hry.“ Zatím tedy o hře nic nevíme, z vyjádření vyplývá akorát to, že půjde nejspíše o sci-fi hru. Musíme si tak počkat na PAX East, které proběhne na konci února.

Blackbird tvoří hru s Focus Home
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama