Tvůrci TikToku prý tvoří mobilní hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrci TikToku prý tvoří mobilní hry

Tvůrci TikToku prý tvoří mobilní hry

Radek Raudenský

Radek Raudenský

21. 1. 2020 11:31
Reklama

Včera jsme vás informovali o tom, že TikTok uzavírá partnerství s Fortnite v rámci soutěže, díky které mohou někteří uživatelé TikToku přenést svůj taneček do oblíbené battle royale hry. Očividně to ale není jediná věc okolo gamingu, kterou společnost Bytedance, tedy tvůrce TikToku, plánuje.

Bloomberg totiž tvrdí, že Bytedance se silně zapojí do tvorby mobilních her, v plánu má tvořit „hardcore a non-casual“ her. Společnost si zakoupila několik malých studií, a tvoří i svůj interní tým. Dohromady se pod Bytedance nachází již přes 1 tisíc vývojářů, pracujících na několika projektech.

První dvě hry mají vyjít již na jaře, a nejspíše půjde o multiplayerové hry s prvky čínských fantasy elementů. Zapojení do tvorby her má prý rozvíjet rozsah Bytedance, které se v tuto chvíli soustředí téměř pouze na TikTok. Aplikace ale již oslovuje více než miliardu uživatelů, tato síla by tedy v budoucnu mohla nějakým způsobem ohrozit i postavení Tencentu či NetEase. Obecně se mají hry rozšířit nejen po Číně, ale i po celém světě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama