Valve vyvrací zkazky o novém Left 4 Dead
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Valve vyvrací zkazky o novém Left 4 Dead

Valve vyvrací zkazky o novém Left 4 Dead

David Plecháček

David Plecháček

20. 1. 2020 09:39
Reklama

Poměrně šťavnaté a bohaté jaro možná nakonec skončí co do úrody bídně. Velká část her, které jsme s očekáváním vyhlíželi v prvních dvou kvartálech kalendářního roku, vyjde později, a tak zbývá jen pár posledních mohykánů. Vcelku netradičně mezi ně patří i jeden titul pro virtuální realitu. Valve s Half-Lifem míří vysoko, a v jednu chvíli to vypadalo, že stejným způsobem vyšle do světa i další své značky. Minimálně u jedné z nich vedení společnosti spekulace rázně utlo.

Značkou, která se v tomto směru zmiňovala nejčastěji, je Left 4 Dead. Legendární kooperativní akce čeká na svůj třetí díl několik let, a i když by někteří spíše preferovali co do hratelnosti tradiční titul, VR hra by mohla naznačit, že na ni Valve nezapomíná. V rozhovoru pro IGN ale Valve nejenže popřelo jakékoliv práce na Left 4 Dead 3, tak ale popřelo i práce na čemkoliv, co by se zombie-kooperativní akcí souviselo.

„Spekulace z předchozích několika měsíců jsme samozřejmě zaznamenali. V minulosti jsme opravdu zkoumali několik možností, jak Left 4 Dead přivést na novou generaci, ale v současné době na ničem spojeném s Left 4 Dead absolutně nepracujeme, a už tomu tak je roky,“ stojí v prohlášení Valve.

Podle všeho tak společnost reaguje na další spekulace, které se v nedávných dnech objevily. Posledně se zprávou přišel web Valve Network News, kde se píše, že tamní redakce získala nějaké uniklé assety k L4D3. A špetku nejasností do vínku hodil i jeden ze zástupcu společnosti HTC, s nímž Valve pracovalo na headsetu pro VR, Vive. Zdá se to neuvěřitelné, ale to, na čem Valve opravdu v tuto chvíli pracuje, je nový Half-Life. To bychom ještě před rokem považovali za vtip. Nicméně ani ten nenese číslovku 3, takže známý vtip o tom, jak Valve neumí napočítat do tří, platí dál.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama