Hovoří popis traileru o novém The Order?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hovoří popis traileru o novém The Order?

Hovoří popis traileru o novém The Order?

David Plecháček

David Plecháček

20. 1. 2020 15:38 9
Reklama

Ready at Dawn nabrali po vydání The Order: 1886 nečekaný kurz. Namísto toho, aby se Sony vymysleli, jak rozvinou slibně rozjetý, byť rozporuplný titul, se vydali na dráhu nezávislého týmu, který experimentoval na poli her pro virtuální realitu. Ačkoliv se všechny VR tituly těšily kladnému přijetí, autoři se tak trochu stáhli ze scény. Teď chystají novou AAA hru. Nově (a ne tak nečekaně) se spekuluje, že půjde o pokračování alternativně-historické hry, která se odehrávala na konci roku 1886.

Už jen to, že studio, které ještě před The Order pracovalo například na hrách pro PSP s Kratem v hlavní roli, oznámí, že tvoří AAA hru, stačí k tomu, aby se začalo spekulovat o The Order: 1887, jakkoliv by se případné pokračování jmenovalo. Ale o tom bychom samozřejmě nepsali novinku. Tu nás nutí napsat příspěvek na stránkách NeoGAF od člověka, který již v minulosti správně předvídal PS4 Pro měsíce před vydáním, i další události.

Pokud má člověk, který si říká BlackOsiris, pravdu i tentokrát, Ready at Dawn se vrátí do dobře známých vod historického Londýna. V poněkud kryptické zprávě se hovoří o traileru, v němž se objevil muž s vysílačkou na rameni, který střílel po stvůře se žlutýma očima. Souboj skončil špatně pro obě strany, ale z řinoucí se krve pode dveřmi žlutooký usoudil, že našel toho, koho hledal, a se slovy „našel jsem tě“ a s názvem hry na obrazovce trailer končí.

Inu, to je poněkud stroze přepsaný děj videa. OsirisBlack je mnohem konkrétnější, abyste si ale udělali obrázek, stačí výše zmíněný popis. V textu však název hry, hrdiny ani ničeho jiného nepadne. Uvážíme-li, že samotný autor již několikrát naznačoval hru od Ready at Dawn v minulosti, případně vezmeme-li v úvahu fakt, že hra „je vizuálně nejkrásnější, jakou jsem kdy viděl“ (což se o The Order 1886 ve své době stoprocentně dalo říct také), tak má příspěvek k The Order skutečně nejblíže.

Než se ale dozvíme, zda opravdu v Ready at Dawn chystají pokračování, případně než zjistíme, na jaké platformy tajemná hra vyjde, může uplynout dlouhá doba. A tak máte alespoň prostor k diskuzi – přáli byste si, aby se vývojáři do tohoto světa pustili ještě jednou?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama