Fortnite a TikTok uzavírají partnerství
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fortnite a TikTok uzavírají partnerství

Fortnite a TikTok uzavírají partnerství

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

20. 1. 2020 08:58 1
Reklama

Dvě značky patřící k mezi mládeží nejoblíbenějším součástem zábavního průmyslu spojují síly. Stále extrémně úspěšná battle royale hra Fortnite a sociální síť TikTok nabídnou uživatelům obou služeb možnost zpopularizovat svůj účet a vyhrát herní ceny.

Princip je jednoduchý. V rámci tzv. Emote Contest mají hráči na TikToku za úkol publikovat svůj originální taneček s hashtagem #EmoteRoyaleContest. Pokud jej následně Epic uzná jako nejlepší, taneční kreace se dostane přímo do hry a její autor získá balíček cen včetně herní měny, oblečení, drona ve formě virtuálního autobusu, Funko figurky, Fortnite verze stolní hry jenga a dalších.

Jediným omezením tak je využití předem vybrané databáze hudebních podkladů a využití skutečně originálních tanečních kroků. To má zamezit jakýmkoliv problémům s licencemi, které už Epic v souvislosti s Fortnite v minulosti měl. 

Dva šťastní uživatelé - tanečníci se už virtualizace svých vlastních tanečků dočkali. 

@poki

i can’t believe i’m saying this but i have my own Fortnite Emote!  you can get one too by entering a dance with #EmoteRoyalecontest#EpicPartner

♬ original sound - poki
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama