Test Xbox Streaming dostupný už i u nás
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Test Xbox Streaming dostupný už i u nás

Test Xbox Streaming dostupný už i u nás

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

17. 1. 2020 12:51
Reklama

Testování funkce streamovaní obsahu konzole Xbox do mobilních zařízení bylo zatím výsadou pozvaných hráčů v některých částech světa, nově je ale dostupné všem členům programu Xbox Insider v zemích, které Xbox One oficiálně podporují. 

A tím pádem i v České republice. Jedinými technickými požadavky zůstává vlastnictví kompatibilního ovladače, dostatečně rychlé a stabilní internetové připojení a především vlastnictví chytrého telefonu s operačním systémem Android verze Marshmallow a vyšší.

Dosud testy probíhaly jen ve Spojených státech a Spojených královstvích, od rozšíření do celého světa si společnost Microsoft slibuje další krok k bezproblémovému streamovaní obsahu z konzolí Xbox. Zároveň děkuje všem stávajícím hráčům, kteří prý během testování poskytli velmi cenné informace a zpětnou vazbu. Služba by měla dále procházet vývojem a zlepšováním.

Streamování z Xboxu je zřejmě odpovědí na podobnou službu Remote Play nabízenou konkurenční platformou PlayStation. Idea je taková, že si můžete své hraní brát kamkoliv v dosahu vaší internetové sítě, můžete tak například uvolnit televizi kterou chce používat někdo jiný, nebo si se hrou lehnout do postele.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama