Crytek vydá Hunt na PS4 už 18. února
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Crytek vydá Hunt na PS4 už 18. února

Crytek vydá Hunt na PS4 už 18. února

David Plecháček

David Plecháček

17. 1. 2020 08:41
Reklama

Crytek se sice s Hunt: Showdown nevrací zpět mezi absolutní špičku, a i když multiplayerový titul sbírá kladné ohlasy všude, kudy chodí, stejně se nelze zbavit dojmu, že má německá firma to nejlepší za sebou. Hunt ale stále žije, loni vyšel z předběžného přístupu a na konzole mu pomůže Koch. Třeba tak společnost i díky tomu najede na vzestupnou tendenci.

Není to poprvé co spolu obě firmy spolupracují. Koch vydalo už PC verzi hry mimo Steam. Rozšíření partnerství teď to samé umožní i s konzolovými verzemi. Verze pro Xbox One není žádným překvapením, o portu na PlayStation 4 se prozatím jen neoficiálně mluvilo. Teď nejenže došlo k jeho potvrzení, ale zároveň víme, kdy tato verze vyjde – stane se tak 18. února. Hra bude na konzolích k dispozici jak digitálně, tak ve fyzické, diskové verzi.

„Díky tomu, že Koch zajistí vydavatelskou stránku věci, se naši vývojáři mohou plně soustředit na vývoj a optimalizování Huntu napříč všemi platformami,“ řekl výkonný ředitel společnosti Crytek Avni Yerli. „Zatímco se budeme soustředit na vývoj hry, Koch využije své znalosti v oblasti digitálního a retailového vydávání k tomu, aby mohla naše hra dále růst. Nemůžeme se dočkat, až uvidíme, co na hru řeknou majitelé PlayStationů,“ dodal jeden z bratrů Yerliů.

Slova chvály měl, jako obvykle, i člověk z druhé strany. Tentokrát je jím výkonný ředitel Kochu Klemens Kundratitz, který ke slovům Avniho Yerliho dodal, že zpětná vazba, kterou vidí od komunity na PC, a vysoko nastavené standardy kvality hry jen podtrhují důvěru v PS4 a Xbox One verzi.

V následujícím roce se hráči mohou těšit na ještě větší příval obsahu v podobě pravidelných updatů. To by mělo výrazně prodloužit životnost hry a zároveň přesvědčit současné hráče, aby ji dál zachovávali přízeň. Tisková zpráva jako nejbližší update zmiňuje ten s označením 1.2, který přinese náhodné týmy o třech hráčích, rozšířený tutoriál, nové legendární lovce a novou výbavu a zbraně. Dojde samozřejmě i k dalšímu ladění technické stránky hry.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama