Pochutnejte si s námi na hPodu #726
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pochutnejte si s námi na hPodu #726

Pochutnejte si s námi na hPodu #726

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 1. 2020 16:36 3
Reklama

Poslední dobou i náš podcast hPod dostává do vínku jisté trendy. Zaprvé natáčíme v čím dál méně předvídatelnou dobu a za druhé se až podezřele často diskuze stočí ke gastronomii, estetice a umění. Pořád jsme ale primárně herní web a hPod primárně herní pořad, připojte se i vy k obsahu toho s pořadovým číslem 726!

Za mikrofonem se sejdeme ve třech lidech, příležitost promluvit do světa si tentokrát nechá ujít David a vystřídá jej náš dobrodruh Honza. V rámci pravidelných témat probereme, jak se zatím rýsuje letošní E3 a jak přistupují k launchi nových konzolí jeho (ne)účastníci. Podíváme se na poměrně úspěšný první rok fungování Epic Games Store a jeho plány do budoucna. A pokud zbyde čas, podíváme se alespoň obrazně do Santa Monicy, kde se zřejmě aktivně kutí další díl oblíbené série God of War.

Hpod by samozřejmě nebyl kompletní bez Vás a vašich dotazů. O kratší se podělte v komentářích a rozsáhlejší texty neváhejte zasílat na adresu podcast@hrej.cz s předmětem “Dotazy”. Čas máte do pátečního dopoledne. Samotný hPod vyjde tradičně v osm hodin večer téhož dne. 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama