Nový trailer láká na vydání Zombie Army 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový trailer láká na vydání Zombie Army 4

Nový trailer láká na vydání Zombie Army 4

David Plecháček

David Plecháček

16. 1. 2020 14:41
Reklama

Píše se květen 1945, Hitler prohrává válku, a jako čirý čin zoufalství si vyvolá armádu zombie a nechává celou Evropu v ruinách. Odboj jej naštěstí později zlikvidoval a svrhnul jej do pekelných plamenů. Rok po těchto událostech zástupy nemrtvých stále decimují matičku zemi, ale aby toho nebylo málo, ze stínů povstává nová temnota. Tak přesně tak začíná video na Zombie Army 4.

Čtvrtý díl se stejně jako předchozí díly nijak zvlášť vážně nebere. Zombie Army zkrátka jen hledá záminku, aby mohlo spojit čtyři muže ve zbrani, kteří se rozhodnou spasit svět. Nebo spíš zmasakrovat zástupy zombie. Přesto vás čeká ďábelská kampaň, která vás protáhne velkou částí Evropy, přičemž každá z lokací představí i své vlastní zombie speciální postavy, které vám zatopí.

Video ale především ukazuje, jak zatopíte vy jim. Na druhou stranu to bude složitější než kdy jindy. Rebellion představuje i nové typy nepřátel, ať už ty, kteří vás budou pronásledovat na dlouhou vzdálenost, nebo po vás budou střílet z kulometů, nebo ty, kteří mají pekelně přesnou mušku. Kletba navíc doznala jisté evoluce, takže už nepostihuje jen lidské maso, ale také stroje. Seznamte se, Dead War představuje třeba i zombie tanky nebo jiná obrněná vozidla.

Nápaditost vývojářům nemůžeme upřít. Dodáme, že hráči mohou levelovat až na 100. úroveň, za něž můžete získat nové perky, schopnosti, nebo třeba kosmetické předměty. Zombie Army 4: Dead War vychází 4. února na PC, PS4 a Xbox One. Těšíte se, nebo vás na poli kooperativních her těší jiná hra?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama