"Herní" Guns Akimbo jde do kin v USA
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka "Herní" Guns Akimbo jde do kin v USA

"Herní" Guns Akimbo jde do kin v USA

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 1. 2020 11:59 3
Reklama

Daniel Radcliffe s dvojicí pistolí připoutaný k rukou, ve světě závislém na velmi reálné videohře, s náročným úkolem na jehož splnění závisí jeho život. Divoká představa? Skutečně. A zároveň skutečný námět filmu Guns Akimbo. Režisér a scénárista Jason Lei Howden (Smrtgasmus) s ním debutoval už loni, nyní se ale snímek dostane do kin. Konkrétně 28. února v zámoří.

Doufejme, že se filmu ujme i některý z tuzemských vydavatelů a dopraví jej jakýmkoliv způsobem do Česka, vypadá to totiž na pořádně šílenou akční jízdu silně inspirovanou kulturou akčních počítačových her. Hlavní hrdina Miles (Daniel Radcliffe) je jen obyčejným pobudou, který ve světě ovládaném krvavou hrou SKIZM trollí diskuzní fóra a streamy. Jednou se mu to ale vymstí a zničehonic se ocitá s pistolemi přimontovanými k rukou a jediným cílem. Zabít během 24 hodin nejlepší hráčku, Nix (Samara Weaving). 

To samozřejmě nabízí pozadí pro spoustu černého humoru, šílené a brutální akce a pokulturního pomrkávání na fanoušky. Původně měl film premiéru na festivalu v Torontu a odnesl si pozitivní ohlasy, o vydání v několika amerických kinech se postará produkční společnost Saban Films. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama