Gameplay ukazuje Jokera v MK11
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gameplay ukazuje Jokera v MK11

Gameplay ukazuje Jokera v MK11

Radek Raudenský

Radek Raudenský

16. 1. 2020 15:33
Reklama

Mortal Kombat 11 je už skoro rok k dispozici, a i když to není tak dávno, co jsme se dočkali nového hrdiny v podobě Terminátora, dnes vydalo studio NetherRealm další gameplay trailer, který tentokrát zobrazuje DC hrdinu Jokera, který bude brzy součástí už tak rozsáhlého výběru postav.

Jokera asi není třeba představovat, vývojáři si pro jeho kit přichystali velmi výstižné chvaty a útoky. Svého nepřítele můžete zmasakrovat například obrovskými rukavicemi s boxery, plyšákem, ve kterém je ukrytá zbraň, šašky v krabici nebo třeba rukojmími, kteří mají na sobě přidělanou bombu.

Jokerův Fatal Blow je pak brutální útok čepelemi či jeho upravenou golfovou holí, a Finish Him je pak narážkou na Friendship, což byla ve starších dílech Mortal Kombat možnost, jak porazit svého nepřítele. Místo brutálního zmasakrování jsme se ale jako kontra dočkali nenásilných scén jako tancování. Joker nejdříve vytáhne dort, nad vašim nepřítelem se ukáže Friendship, jen aby za pár vteřin dort vybuchl. Joker by měl být k dispozici 28. ledna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama