David Cage chystá na letošek překvapení
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka David Cage chystá na letošek překvapení

David Cage chystá na letošek překvapení

David Plecháček

David Plecháček

16. 1. 2020 10:00
Reklama

Trochu pozdní přání si pro své fanoušky připravil David Cage. Slavný autor příběhových titulů a spoluzakladatel studia Quantic Dream si ale přání do nového roku nemohl odpustit už proto, že toho měl na srdci trochu víc.

Abychom mluvili trochu více v reálných konturách, kromě šťastného roku 2020 Cage neoznámil nic konkrétního. Rok 2019 byl pro studio skvělým rokem, ale ten aktuální bude údajně ještě lepší. To nejdůležitější nicméně zmínil hned vzápětí: „Do budoucna máme pro naše fanoušky mnoho překvapení, takže zůstaňte v pozoru,“ napsal.

Jde o to, jaká. Fanoušci okamžitě začali spekulovat o nové hře. Poslední Detroit: Become Human vyšel přeci jen už v květnu 2018, a tak je stoprocentně jisté, že Quantic Dream pracují na dalších projektech. Nápovědu by mohl skrývat závěr zprávy, v němž Cage nabádá všechny, aby v roce 2020 „byli deviantní“. Právě označením deviantní / nenormální byli označování androidi v Detroitu ve chvíli, kdy pocítili lidskost a začali jednat v rozporu s jejich umělou, racionální, předem definovanou povahou poslušných služebníků svých majitelů, lidí.

Právě to vede ke spekulacím, že oznámení nějak souvisí s Detroitem. Nejčastěji se hovoří o DLC, nevylučuje se ani pokračování. Problémem je, že Quantic Dream ani jedno nemá ve zvyku. Všechny jejich hry stojí samy o sobě, a k žádným příběhům se Cage nikdy nevrátil. Jestli bude Detroit prvním takovým projektem, se ukáže až v průběhu tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama