Bioshock kolekce může dorazit na Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bioshock kolekce může dorazit na Switch

Bioshock kolekce může dorazit na Switch

Martin Synek

Martin Synek

15. 1. 2020 08:20 1
Reklama

Bioshock není nutné dlouze představovat. Série, která se točí okolo utopického podmořského města Rapture a posléze i kolem vzdušné Columbie, si získala srdce nejednoho hráče. Aktuálně se o těchto hrách začalo opět hovořit, protože se skloňuje port všech dílů pro Nintendo Switch.

Na stránkách tchajwanské ratingové organizace se totiž podařilo najít informace, že Bioshock The Collection by se měl ukázat i na aktuálních konzolích od Nintenda. Pokud si vzpomenete, tak v roce 2016 vyšla obdobná kolekce i pro PC, PS4 a Xbox One, kde všechny zmíněné hry byly remasterovány a doplněny o veškerá DLC, které k jednotlivým dílům vyšla.

Bohužel další informace chybí, a proto bychom danou zprávu měli brát s jistým nadhledem. Datum vydání bychom hledali marně a stejně dopadneme i v momentě, pokud si budeme chtít zjistit nějaké bližší info.

Nicméně kolekci Bioshocků na cesty bychom si uměli velmi dobře představit. Nezbývá než doufat, že se brzy informace z tchajwanských zdrojů ukáží být pravdivé. Hrám by to na Switchi velmi slušelo. Co říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama