Odhalí Sony PS5 už na akci Experience PS?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Odhalí Sony PS5 už na akci Experience PS?

Odhalí Sony PS5 už na akci Experience PS?

David Plecháček

David Plecháček

14. 1. 2020 11:00 4
Reklama

Jak již víte, Sony letos na E3 nebude. Tento strohý fakt ale znamená i jinou věc, stoprocentně bude mít japonský výrobce konzolí nějakou jinou, vlastní akci, kde se představí PlayStation 5. To, o čem jsme dosud spekulovali a nechávali si zadní vrátka v podobě odhalení v Los Angeles zkraje června, se ale nyní jeví jako reálný plán. Co když jedna taková akce začala právě dnes?

Je otázkou, jestli nebudeme v následujících týdnech a měsících tak trochu paranoidní a odhalení PlayStationu 5 neuvidíme úplně všude. Na druhou stranu, co když na následující zprávě něco je? Věc se má takto: Dnešním dnem odstartovala v Sony Square NYC akce Experience PlayStation, která potrvá celý měsíc, až do 16. února. Internetové stránky samotné akce sice explicitně zmiňují, že se týká PlayStationu 4 a PS VR, ale někteří myslí, že načasování není náhodné.

Existuje totiž několik společných jmenovatelů pokud jde o odhalení PlayStationu 4 a PlayStationu 5. Dedikovaná akce pro PS4 proběhla 20. února 2013, přičemž – shodou náhod? - tehdy proběhla též v New Yorku. Právě to je důvod, proč si někteří myslí, že se na konci Experience PlayStation může PS5 ukázat.

Situace byla odlišná s PS4 Pro, tehdy došlo k představení v září 2016. Dějištěm bylo dnes již zavřený sál PlayStation Theater, akce z roku 2013 (tehdy pojmenovaná PlayStation Meeting) byla v Manhattan Center. Vážně je tak uvažování o aktuální akci jako o dějišti odhalení nové generace tak přitažené za vlasy?

Chcete-li si akci z roku 2013 připomenout, můžete tak učinit v následujícím videu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama