MMO kopie Pokémonů vyjde příští týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MMO kopie Pokémonů vyjde příští týden

MMO kopie Pokémonů vyjde příští týden

David Plecháček

David Plecháček

14. 1. 2020 09:51 1
Reklama

Rodí se nám na obzoru další hit? Pokémon Go před lety ukázalo, o jak silnou značku, která může strhnout davy, se stále jedná. Jenže následující novinka nebude o Pokémonech, nemluvě o Sword & Shield, podíváme se na hru, která dělá pravý opak – Pokémony někam posouvá. Právě taková by měla být hra Temtem, která z legendární značky čerpá, kde se jen dá. A dle prvních ohlasů je o co stát.

Pokud jste naposledy sledovali Ashe, Brocka a Misty a už se ve zdejším univerzu neorientujete, Temtem byste klidně označili za hru z tohoto světa. Vývojáři ze studia Crema se ale jen velice silně inspirovali – jak ostatně přiznávají všude, kudy chodí – a vlastní „Pokémony“ zasadili do jiného světa a MMO titulu, který vychází 21. ledna.

Někteří už si mohli Temtem vyzkoušet, a vzácně se všichni shodují, že jde o evoluci, ke které se dvorní studio Pokémonů Game Freak ve hrách nikdy neodhodlalo. Základ by měl zůstat stejný, slaboučká vodící linka ve formě příběhu by vás jen měla přimět k tomu, abyste je „pochytali všechny“. Zbytek se ale liší. Souboje vás nutí takticky přemýšlet, některé akce vyžadují staminu, některé prvky mají svůj cooldown...

Jde o detaily, které ale překvapivě všichni vyzdvihují. Samozřejmě víme, že popisovat MMO hru v pouhé novince není úplně vypovídající, ale abyste si udělali obrázek, můžete se podívat na následující video od IGN. To před vydáním zveřejnilo sedmnáctiminutovou ukázku ze začátku hry, kde uvidíte, jak získáte prvního a následně i druhého Temtema, a jak je pak souboj dvojicí na bitevním poli ovlivněn. Nakolik se z novinky stane skutečný hit, zjistíme v následujících týdnech. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama