Nintendo registruje značku Mario & Luigi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo registruje značku Mario & Luigi

Nintendo registruje značku Mario & Luigi

David Plecháček

David Plecháček

13. 1. 2020 17:07
Reklama

Zdá se, že další hra s Mariem a Luigim je na spadnutí. To je možná trochu přehnané tvrzení, každopádně nová registrace obchodní známky naznačuje, že se dvě ikonické postavy opět potkají na displejích vašich zařízení. Což je trochu zvláštní, vzhledem k tomu, že v říjnu loňského roku studio AlphaDream (které dělalo poslední tituly série) zkrachovalo kvůli neblahým výsledkům.

Mnoho hráčů se ptalo, co se se značkou stane dál. Ptalo se, jestli Mario & Luigi: Bowser's Inside Story + Bowser Jr.'s Journey pro 3DS je poslední hrou, která obě populární postavy v názvu spojuje. Pokud jste se přeci jen o osud značky bály, tak nová registrace přinejmenším znamená, že na ni Nintendo nezapomnělo.

Značka Mario & Luigi se podle argentinského úřadu vztahuje na „videoherní cartridge“, „herní paměťové karty“, „počítačový software / hry“, „software interaktivní zábavy“ a „kryty na mobilní telefony“. Jako vždy je možné, že Nintendo tento krok učinilo jen z preventivních důvodů, aby o známku nepřišlo, ale zároveň můžeme předpokládat, že RPG série, která se objevila prvně v roce 2003 na Game Boy Advance, nekončí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama