Apex zítra čeká LTM Grand Soiree Arcade
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Apex zítra čeká LTM Grand Soiree Arcade

Apex zítra čeká LTM Grand Soiree Arcade

David Plecháček

David Plecháček

13. 1. 2020 14:21
Reklama

Za pár dní to bude rok, kdy nás Respawn překvapil svým battle royale titulem Apex Legends. Během něj do něj stačilo dorazit několik nových eventů. Ten prozatím poslední se bude jmenovat Grand Soiree Arcade a ve hře bude k dispozici od zítřejšího dne.

Každý event přišel s nějakým novým režimem, nejinak tomu bude i u Grand Soiree. Přídomek Arcade ale není u novinky zbytečně a do značné míry se tak od předchozích speciálních akcí bude lišit. Počínaje zítřejším dnem Apex najede na dvoudenní cyklus, během nějž bude k dispozici jeden z režimů. Za 48 hodin jej vymění další. A pak další, a pak ještě několik.

Celkem s Apexem strávíme 14 dní zábavy. Některé režimy vám budou dobře známé, například Armed and Dangerous, jiné budou pro změnu debutovat, tak jako Dummie's Big Day. Pokud jste na sedm specialit zvědaví, alespoň v rychlosti vám je představí následující video.

My jen dodáme několik dalších podrobností. Každý časově omezený režim bude mít hned trojicí výzev v hodnotě tisíce bodů. Nemusíte se jich samozřejmě účastnit každý den, pokud tak učiníte, Respawn vás ale odmění. Samozřejmě se zároveň můžete věnovat výzvami z battle passu. Obecně pak můžeme říct, že systém odměn doznal změn, a pokud vás tak tato složka zajímá, můžete se na detaily podívat přímo ve hře. Tam také naleznete speciální kosmetické doplňky ve stylu Art Deco. Od 17. do 20. ledna poběží též Bonus Scoring Weekend, v němž toho můžete získat ještě víc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama