Tweet naznačil vydání OW2 v roce 2020
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tweet naznačil vydání OW2 v roce 2020

Tweet naznačil vydání OW2 v roce 2020

David Plecháček

David Plecháček

10. 1. 2020 08:21
Reklama

Kdy vyjde Overwatch 2? A bude se jednat o úspěšný pokus vytvořit druhý díl jen pro hráče, kteří chtějí z univerza „o trochu víc“? První otázka definuje, kdy se dozvíme odpověď na tu druhou, mnohem komplexnější část. Blizzard je ale zatím na slovo skoupý a nechce ani naznačit, kdy druhá, rozšířená hra vyjde. Čáru přes rozpočet mu ale možná udělalo Sony.

Stále platí, že z Blizzardu nepřišlo žádné oznámení a hra tak může vyjít prakticky kdykoliv – letos, příští rok... kdo ví. Sony ale zřejmě ví, a nedopatřením jedna z národních poboček prozradila něco, co neměla. Twitterový účet brazilského PlayStationu zveřejnil informaci, dle níž hra vyjde ještě v roce 2020.

Nejedná se sice o žádné konkrétní datum, ale způsob, jakým Blizzard o svých plánech hovořil na Blizzconu, nás vedl k přesvědčení, že titul je v rané fázi vývoje. Přitom se s ním zřejmě počítá už letos. Pravdivosti tvrzení navíc jako obvykle dodává fakt, že byl tweet poměrně záhy smazán a PlayStation Brasil chce co nejrychleji zahladit stopy. Hráči ale zprávu stačili zvěčnit na svých počítačích a ta se nezadržitelně šíří internetem.

Můžeme předpokládat, že Overwatch bude cílit na příchod nových generací konzolí. Takový krok se vyloženě nabízí, přestože by druhý díl neměl štěpit komunitu. Víme, že ve druhém dílu bude navíc PvE příběhová část, ale ta dosavadní multiplayerová bude sdílená mezi hráči obou her. Díky zpětné kompatibilitě by ale měla zůstat možnost vybrat si, která „hra“ vás vlastně zajímá víc a jestli rozšíření skutečně potřebujete.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama