PS Store vládlo GTA V, v USA CoD: MW
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PS Store vládlo GTA V, v USA CoD: MW

PS Store vládlo GTA V, v USA CoD: MW

Radek Raudenský

Radek Raudenský

10. 1. 2020 11:02
Reklama

Rok 2019 je za námi, a Sony tak zveřejnilo žebříček nejstahovanějších titulů na jejich platformě, a to jak pro Evropu, tak pro USA. A i když jsme se minulý rok dočkali několika exkluzivních titulů, žebříčku dominují naprosto jiné hry, v obou regionech navíc naprosto odlišné.

V Evropě se i po více než 6 letech objevilo na prvním místě Grand Theft Auto V. Je skoro až úsměvné, že tento stařík dokázal překonat i nový ročník FIFY či Call of Duty. Právě FIFA 20 se v Evropě umístila na druhém místě, následovaná Minecraftem, CoD: MW, R6S, RDR2, indie titulem The Forest, Rocket League, UFC 3 a Crash Team Racing. Star Wars Jedi: Fallen Order se umístilo až na 18. místě, překonal jej dokonce i Battlefront 2.

Zato americký žebříček začíná ihned novým dílem Call of Duty: Modern Warfare, následovaný Minecraftem. Na třetím místě je jasně vidět rozdílná oblíbenost sportů napříč kontinenty, jelikož na tomto místě se objevilo NBA 2K19. GTA V je až na 4. místě, na 5. pak NBA 2K20. 6. místo obsadilo R6S, 7. Madden NFL 20. Američtí hráči jsou očividně větší fanoušci Star Wars, jelikož Battlefront 2 se umístil na 8. místě, Jedi: Fallen Order pak na 11. Deváté a desáté místo obsadilo The Division 2, resp. Days Gone. Žebříčky ukazují i nejstahovanější PSVR tituly, v obou případech dominuje Beat Saber.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama