Info o remaku RE3 z PlayStation magazínu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Info o remaku RE3 z PlayStation magazínu

Info o remaku RE3 z PlayStation magazínu

Pavel Makal

Pavel Makal

10. 1. 2020 08:49
Reklama

Po loňském úspěchu dlouho očekávaného remaku Resident Evilu 2 nebylo představení předělávky třetího dílu zas tak velkým překvapením, přesto nás ale návrat do Raccoon City potěšil. V aktuálním čísle britského PlayStation magazínu má vyjít rozhovor s tvůrci, který ale dopředu unikl přes diskuzní fórum Reddit, a tak jsou informace z něj k dispozici v předstihu.

Dozvídáme se tak několik podstatných detailů o tom, jak bude hra vypadat a čím se bude lišit od originálu. Napřed ty nepříliš pozitivní zprávy - pokud jste si kdysi oblíbili režim Mercenaries, možná budete zklamáni, ten se totiž v remaku neobjeví. Namísto nich se můžete těšit na asymetrický multiplayer skrz přibalený Resident Evil Resistance. Taktéž tvůrci vyškrtali alternativní konce příběhu, vypadá to tedy, že vaše putování zombiemi nakaženým městem může mít jen jediný výsledek.

Na druhou stranu se můžeme těšit na vylepšenou Nemesis, jež dostane do vínku stejnou umělou inteligenci, jakou oplýval Tyrant v loňské dvojce. Pro Nemesis navíc autoři vytvořili opravdový model, aby ji do hry mohli převést skrz fotogrametrii. Ve hře bude hrát velkou roli zvukový design, který pozorným hráčům mnohdy napoví, že se blíží nebezpečí. Raccoon City nenabídne otevřený svět, ale prozkoumávání bude dost a samozřejmě se podíváme do starých známých lokací. A to i v kůži Carlose Oliveiry.

Vydání remaku Resident Evilu 3 je naplánováno na 3. dubna letošního roku, hra míří na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama