Android verze Dead Cells vyjde ještě letos
i Zdroj: Motion Twin
Novinka Android verze Dead Cells vyjde ještě letos

Android verze Dead Cells vyjde ještě letos

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

10. 1. 2020 12:00
Reklama

Roguelike metroidvánie Dead Cells si vysloužila respekt všech fanoušků žánru. Hra se podívala na platformy PlayStation 4, Xbox One, PC a na Switch, došlo také k portu na mobilní zařízení s operačním systémem iOS. Pracuje se ale také na verzi pro Android.

Vývojáři jsou se sliby opatrní, konkrétní datum vydání zatím neprozradili. Také poslední informace v této souvislosti nabízí pouze náznak. V příspěvku na Twitteru stojí, že verze pro Android vyjde během třetího kvartálu letošního roku.

Studio Motion Twin momentálně pracuje také na obsahovém updatu, ani v tomto případě ale nemá jasno, kdy ho hráčům naservírují. Vývojáři krom toho pomalu uvažují o podobě druhého dílu. Nástupce by mohl disponovat větším důrazem na multiplayer, koketuje se také s možností nabídnout kooperaci.

Hlavní designér Sébastien Bénard se v polovině loňského roku nechal slyšet, že by v případě neúspěchu Dead Cells museli studio rozpustit. Hra se naštěstí stala velkým hitem, v květnu pokořila hranici dvou milionů prodaných kusů. Studio si tak vytvořilo pohodlný finanční polštář, prodeje mobilní verze a dodatečného obsahu jistě také generují zajímavé částky. Z prvního dílu ale nemohou vývojáři žít věčně. Je tedy dobře, že již uvažují nad podobou pokračování.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama