Video z fandovského remaku TimeSplitters
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Video z fandovského remaku TimeSplitters

Video z fandovského remaku TimeSplitters

David Plecháček

David Plecháček

7. 1. 2020 16:25 1
Reklama

I letošek by měl být rokem návratů známých značek, na které se roky ani nesáhlo. Jestli do tohoto už tak bohatého seznamu přidáme TimeSplitters, to zatím není jisté. Na dílu s podtitulem Rewind se sice stále pracuje, ale i přes pokroky vývojáři neurčili, kdy vyjde plná verze. Díky poslednímu updatu ale můžeme vidět, jakým směrem se vývoj ubírá.

Na YouTube kanálu autorů se objevil vývojářský deníček, z něhož se dozvíte všechno podstatné. Dozvíte se především, co všechno autoři z Cinder Interactive Arts do svého titulu implementovali a v jakém jsou stádiu. Nové video je ale především důkazem, že se na projektu stále pracuje. Značku vlastní společnost THQ Nordic, která v minulosti o oživení série mluvila, Rewind ale zůstává projektem, který je ryze fanouškovským. A i přes problémy evidentně žije dál.

Bohužel se to s ním poměrně výrazně táhne. Poprvé jsme o něm slyšeli přinejmenším před šesti lety, loni jsme se ale dozvěděli, že došlo k restartu a začátku od čistého stolu. Zatímco předchozí update se zaobíral spíše technickou stránkou věci, nové video už spíše ukazuje uměleckou stránku. Tým se rozšířil o několik nových designérů, kteří mají dát Rewindu finální podobu, a vy díky deníčku můžete zjistit, jak by měla předběžně vypadat.

Kromě prvních nástinů levelů se můžete podívat i na zbraně nebo postavy, které si z legendární série možná ještě pamatujete. Ostatně jedná se v podstatě o remake všech tří her, takže by některé věci měly být pamětníkům povědomé. Vývojáři se ale soustředí i na vlastní nápady, především co se týče multiplayeru, o čemž je ve videu také řeč. Nicméně nové záběry uvidíte i z prvního dílu, byť jsou autoři naprosto evidentně v rané fázi - jak sami neustále opakují.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama