LOTR: Gollum nebude jako filmy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka LOTR: Gollum nebude jako filmy

LOTR: Gollum nebude jako filmy

Radek Raudenský

Radek Raudenský

7. 1. 2020 09:15 1
Reklama

Minulý rok v březnu odhalilo studio Daedalic Entertainment hru The Lord of the Rings: Gollum. Od té doby jsme o hře neslyšeli moc informací. Víme akorát to, že příběh bude pojednávat o Glumovi ze zcela jiné perspektivy, která se ale zároveň bude držet knih. Nyní se o více informací podělil Kai Fiebig, producent hry.

„Nechceme zklamat fanoušky, kteří viděli pouze filmy, ale Glum nebude vypadat jako Andy Serkis. Chceme začít s člověkem, kterým Glum byl, a chceme ho vyvíjet. Uvidíte, že jednou to byl člověk, ještě před tím, než ho Prsten zkazil. Máme mnohem více možností, jak vyprávět příběh, než tomu bylo u filmu. Potřebujeme někoho, koho můžete skoro až milovat, ale na druhé straně se ho můžete bát. A věřte mi, že se ho bát budete. Není to pouze o tom vybrat si, jestli budete Sméagol nebo Glum “

Obecně pak prý půjde o hru s důrazem na lezení a překonávání překážek, přičemž Glum nebude disponovat žádnými kouzly či skilly. Naopak se vývojáři soustředili pouze na postavu jako takovou, která se neustále mění na dvě osobnosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama