Další Call of Duty nebude mít jetpacky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další Call of Duty nebude mít jetpacky

Další Call of Duty nebude mít jetpacky

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

6. 1. 2020 10:10 7
Reklama

Není to tak dávno, kdy letitou hratelnost série Call of Duty ozvláštnila přítomnost jetpacků. Možnost rychle poletovat po mapě společně s běháním po zdech a dalšími akrobatickými brikulemi přinesl poprvé Advanced Warfare z roku 2014 a jeho dva následovníci se trendu drželi. Později bylo od akrobacie upuštěno, někteří hráči se ale, zdá se, s jejich absencí dodnes nesmířili. Narozdíl od tvůrců hry.

I když byly exosuity, boosty a jetpacky poměrně kontroverzní součástí hry, pro spoustu hráčů učinily multiplayer Call of Duty “nehratelným”, pro jiné se jednalo o velmi vítané osvěžení. Bylo tak zklamáním, když je Treyarch z Call of Duty: Black Ops 4 předloni vyškrtl. Při tříletém vývojovém cyklu je ale Treyarch opět na řadě a spekuluje se o pátém díle Black Ops. 

 

 

Šéfdesignér Treyarchu David “Vahn” Vonderhaar se mezitím na Twitteru nevinně podělil o skladbu, která ho v současné době pronásleduje, uživatel s přezdívkou PPerseting ale vlákna využil k postesku nad absencí jetpacků v nových Call of Duty. Jiný uživatel zase podotýká, že by jetpacky Call of Duty “oživily”. Vonderhaar to ale ostře odmítá. Fanouškům vytkl “krátkodobou paměť”, připomenul jeho “věšení na oprátku” ze strany hráčů a svůj vztah k exosuitům přirovnal k posttraumatickému syndromu.

 

 

Jednoduše řečeno, Call of Duty v roce 2020 s nejvyšší pravděpodobností žádnou formu speciálního pohybu nabízet nebude. 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama