Zaklínač je na Netflixu 2.nejúspěšnější seriál
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zaklínač je na Netflixu 2.nejúspěšnější seriál

Zaklínač je na Netflixu 2.nejúspěšnější seriál

David Plecháček

David Plecháček

2. 1. 2020 11:06 19
Reklama

Už jste od nás slyšeli, jaký dopad má seriálový Zaklínač na herní svět. Až usedneme k dalšímu regulérnímu podcastu, dozvíte se též, jaký máme na seriál názor. Obecně vzato je novinka spíše překvapením než vyloženým zklamáním, ale abychom místo podobných nicneříkajících obratů mluvili konkrétně, podíváme se na data přímo od Netflixu.

The Witcher vyšel před necelými dvěma týdny, ale už teď můžeme říct, že se jedná o trefu do černého. Netflix, který za seriálem stojí a distribuuje jej na své platformě, sice nezveřejňuje přesná čísla, ale podle žebříčků se i za několik málo dní dokáže rovnat těm nejúspěšnějším pořadům. Stejně jako další společnosti, i Netflix se za loňským rokem obrací s výčtem top 10. A Zaklínač v nich nechybí.

Jedná se konkrétně o Top 10 nejpopulárnějších vydání a Top 10 nejpopulárnějších seriálů. Pokud hovoříme o první kategorii, v ní se The Witcher umístil na 6. místě. První je Murder Mystery, druhé Stranger Things se svou třetí řadou, třetí je 6 Underground, čtvrtí jsou The Incredibles 2 a pátý The Irishman. Pak už se nachází seriál s Geraltem v hlavní roli.

Pokud jde o seriály, tak již možná tušíte, kde se Geralt a spol. Nachází. V první kategorii jej předčil jen jeden, Stranger Things, takže zde je Zaklínač druhý. Všechny další pořady jsou ve Spojených státech až za ním. Co se týče metriky, ta je daná počtem diváků, kteří si daný pořad zapnuli minimálně na dvě minuty v prvních 28 dnech na Netflixu. Nakolik vám přijdou výsledky relevantní necháme na vás, ale když nic, tak Zaklínač diváky rozhodně zaujal.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama