Film Uncharted nemá režiséra. Už pošesté
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Film Uncharted nemá režiséra. Už pošesté

Film Uncharted nemá režiséra. Už pošesté

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

31. 12. 2019 14:04 4
Reklama

Šestý režisér v řadě opustil problematický projekt Uncharted. Plánované filmové zpracování populární série akčních her exkluzivních konzolím od Sony se tak opět vrací o krok zpátky. Poslední angažovaný Travis Knight (který nedávno debutoval ve světě hraných filmů snímkem Bumblebee) z projektu odstoupil kvůli časové vytíženosti hlavní hvězdy Toma Hollanda.

Představitel mladého Nathana Draka se totiž opět věnuje svým pavoučím povinnostem, v létě příštího roku by měl začít natáčet třetí film současné série Spider-Man. Projekt Uncharted ale dle slov produkčního týmu neopouští a zůstat by měl i stále lehce nejistý představitel mentora Sullyho v podobě hollywoodské hvězdy Marka Wahlberga. Film by nicméně neměl stihnout slibovanou premiéru na konci roku 2020. Alespoň to vše tvrdí zdroje blízké filmovému serveru Deadline.com.

Současný scénář filmu zpracoval bývalý účastník soutěže Kdo přežije: Guatemala a producent seriálu Agenti S.H.I.E.L.D. Rafe Judkins s tvůrčím duem Art Marcum a Matt Holloway, scénáristé prvního filmového Iron Mana.

Zatím jedinou Drakeovou návštěvou filmového světa tak zůstává krátkometrážní fanouškovský snímek s Nathanem Fillionem v hlavní roli z roku 2018. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama